Professionelt udført facaderenovering

Trænger facaden til nyt liv? Så tag en snak med os

Hos Høng Murerfirma har vi specialiseret os i facaderenoveringer for private husejere. Uanset om du ønsker en pudsning af facaden eller en vandskuring af huset, er vi klar til at påtage os opgaven.

Vi kører ud til kunder i Høng, Sorø, Slagelse og det øvrige Sjælland. Vi kommer også gerne ud til dig, hvis vind og vejr, sætningsskader eller en tidligere ejers manglende vedligeholdelse har gjort, at facaden på dit hus trænger til en professionel facaderenovering.

Vægt på kvalitet og godt håndværk

I vores arbejde lægger vi vægt på god og kompetent rådgivning, så vi sammen finder den bedste renoveringsløsning til netop dit hus.

Vores dygtige medarbejdere reetablerer, renser og reparerer facader på såvel parcelhuse som villaer, og vi kan påtage os alle renoveringsopgaver fra opretning af mindre skader til større udskiftninger af murværk og bygningsdele til konkurrencedygtige priser.​

​Vi har mange års erfaring med renovering af facader og lægger vægt på kvalitet og godt håndværk. 

Vi bruger altid de bedste materialer, når vi laver facaderenoveringer, så du er sikker på, at din boligs nye ansigt holder sig pænt og smukt mange år frem i tiden.

Brug for et tilbud på facaderenovering?

Ønsker du et tilbud og en pris på facaderenovering? Har du brug for yderligere information om, hvad vi kan tilbyde, eller vil du gerne have os til at komme og vurdere facaden på dit hus? 

Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe.

​​

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Høng Murerfirma v/Steffen Hansen

CVR: ​34372519

Kontaktinformation​

Tlf.: 22 50 42 70

E-mail: Klik her

Adresseinformation

Hedevej 13

4270 Høng