Renovering af badeværelse i højeste kvalitet

Skal du have renoveret dit badeværelse, er det en rigtig god idé at tilkalde professionel hjælp, så det bliver gjort ordentligt og efter bogen. Her hos Høng Murerfirma hjælper vi hellere end gerne, med renovering af dit badeværelse. Vi er din lokale murer og har allerede kunder i og omkring Høng, Sorø og Slagelse, og vi håber, du bliver vores næste kunde.

Mulighed for totalentreprise

Når det handler om renovering af badeværelse eller et helt nyt badeværelse, er det rart med en klar, rød tråd i processen. Det mener vi, at du allerbedst får ved at vælge en totalentreprise, og det tilbyder vi her hos os. En totalentreprise betyder, at vi står for hele projektet fra A-Z gennem vores samarbejde med en VVS’er, elektriker og maler. Det betyder også, at du fra starten får et tilbud på hele opgaven.​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Den endelige pris på en badeværelsesrenovering er naturligvis helt og aldeles individuel, og alle vores priser og tilbud er altid afstemt fuldstændig efter den aktuelle opgave. Prisen afhænger af dine ønsker. Skal du have et nyt bad? Et helt nyt badeværelse? Eller en renovering af badeværelset? Er dit badeværelse stort eller lille? Uanset opgaven lover vi dig at give dig det bedste tilbud med den billigst mulige pris.

Vi glæder os til at høre fra dig

Uanset om jeres opgave omhandler renovering af badeværelse, murerarbejde, renovering eller tilbygning, står vi klar med et tilbud. Ring til os med det samme på 22 50 42 70 og lad os finde frem til den bedste pris for lige præcis dig og din opgave.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Høng Murerfirma v/Steffen Hansen

CVR: ​34372519

Kontaktinformation​

Tlf.: 22 50 42 70

E-mail: Klik her

Adresseinformation

Hedevej 13

4270 Høng