Ny tilbygning? Overlad det trygt til os

En ny tilbygning kan tilføre det ”ekstra” til dit hus, som du måske går og drømmer om. Her hos Høng Murerfirma har vi årelang erfaring med tilbygninger og udestuer til både hus og sommerhus, og det vil være os en ære at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme også. Vi har allerede en stor kundeportefølje i Høng, Sorø og Slagelse.

Udvid kvadratmeterne med en ny tilbygning

Måske bor du i et hus, som er lidt for lille. Måske bor du i et hus, som lige mangler dét ekstra for at blive ved med at være dit drømmehus. Uanset dine bevæggrunde for at få en ny tilbygning vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at komme i mål med dine drømme.

En ny tilbygning kræver ofte ombygninger af stue, entre eller garage, og vælger du os, kan du være helt sikker på, at hele byggeriet følger alle love og regler.

Vi garanterer tårnhøj kvalitet, god service, og så holder vi naturligvis ord. Der kommer med andre ord ingen ubehagelige overraskelser undervejs.​

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Når det handler om tilbygninger, findes der ikke én pris. Tværtimod. Alle opgaver er forskellige, fordi hus, sommerhus og drømme er vidt forskellige. Kontakter du os med en forespørgsel, sætter vi os ind i opgaven, rådfører os med vores samarbejdspartnere, hvorefter vi kommer med et tilbud på en endelig pris til dig. Vores priser er selvfølgelig endelige, og du skal ikke være bange for ekstraomkostninger.

Kontakt os allerede i dag

Har du en drøm om en tilbygning eller en udestue til hus eller sommerhus, skal du endelig kontakte os med det samme. Uanset om jeres opgave omhandler murerarbejde, renovering eller tilbygning, står vi klar med et tilbud. Ring til os med det samme på 22 50 42 70 og lad os finde frem til den bedste pris for lige præcis dig og din opgave. 

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Høng Murerfirma v/Steffen Hansen

CVR: ​34372519

Kontaktinformation​

Tlf.: 22 50 42 70

E-mail: Klik her

Adresseinformation

Hedevej 13

4270 Høng